2 héttel megkésve (a nyaralásom miatt), de én is írnék egy kis beszámolót.

Nos, kezdjük a Hellkickel. A helyszín tökéletes volt, fullos pálya, lelátó, büfé, wc, zuhanyzó, egyszóval minden, ami kellett. A DJ pult nagyon tetszett, egész nap ment a darálás, nekem kicsit sok is volt belőle (főleg az oldschool HC-ból). Magának a tornának a szervezésével és a lebonyolításával semmi gond nem volt, flottul ment minden. (amíg meg nem érkeztek a "sógorok") Már a megnyitón világossá vált számomra ,hogy elég tapló, gyökér,nagypofájú banda.(tisztelet a pár kivételnek, aki haverkodott) Nem szeretném leírni azt, amit az előttem lévők, ők már bőven kifejtették ezt a dolgot. Folytassuk a csapatunkkal. Minden a papírforma szerint alakult, a torna előtt 1 hónappal összeállt csapat voltunk, nem szégyen így a vereség. 1 gólt lőttünk, azt is én..

Elég nehéz volt kibontakozni elől, nem hagytak rúgni vagy keményen odaléptek.. Valóban, mint Karcsi (Bassdubber) is írta, a szlovákok ellen még lehetett volna esélyünk, de utólag másképp látja a dolgokat az ember

Nos, térjünk át a Hellrave-re. Nagyon vártam már az estét napközben, nem is hiába!

Rohadt nagy respect először is Deeroynak és Zsocának, már az ő warm up-jukon szétpörögtem, még szinte üres volt a terem, már bennt verettük Karcsival, haverommal, meg pár másik nem fórumos HS-es arccal. A szett végén a Summer Of Hardstyle mash-up valami kegyetlen mészárlás volt egyszerűen, ahogyan a track végén a reverse-es részt feltoltátok vagy 1000 BPM-ig.. Az maga volt a halál. Úgy villogott a stroboszkóp, gondoltam, hogy ha most nem leszek epilepsziás, akkor soha..

A foci elég sokat ki vett belőlem, nem bírtam végig veretni az egész bulit, rögtön a HS warm up után le kellett ülnöm egy kicsit, tartalékoltam Dione-ra. Szóval Dione-nál tartunk, hozta a formáját, eszméletlen micsoda editeket meg mash-upokat tolt, nagyon terrorista szettje volt, végig verettem rá, örök emlék marad!

Utána még egy kicsit lézengtem a termek közt, meg üldögéltem és elindultam haza, hulla fáradtan. Nagyon szépen köszönöm ezt a csodálatos party-t a Death Noize Clan Hungary-nak, külön megtiszteltetés Sky-nak a szervezésért!